Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyesületek, Klubok, Fajtatagozatok képes leírás - Bullterrier.tlap.hu
részletek »

Egyesületek, Klubok, Fajtatagozatok - Bullterrier.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bullterrier.tlap.hu » Egyesületek, Klubok, Fajtatagozatok
Keresés
Találatok száma - 6 db
Bull Terrier Club UK

Bull Terrier Club UK

Az Angol Bull Terrier Club honlapja. A club alapítási éve:1887. A honlapon rengeteg hasznos információ megtalálható a fajtáról, úgy mint bírói lista, kiállítási információk, bullterrier mentés, a fajta története, a fajtastandard ...stb. Érdemes megnézni!

Bullterrier Fajtamentés

Bullterrier Fajtamentés

Az Egyesület célja a Magyarországon lévő Angol Bullterrierek, Standard és Miniatűr méretváltozatainak mentése, menhelyekről és gyepmesteri telepekről. A kimentett bullterrierek rehabilitációja, ivartalanítása, majd egyedi megjelöléssel segítve a végleges örökbeadásukat. Országos fajtaismertető napok, és találkozók szervezése, lebonyolítása.

FCI

FCI

Fédération Cynologique Internationale - For Dogs Worldwide The Fédération Cynologique Internationale is the World Canine Organisation. It includes 84 members and contract partners (one member per country) that each issue their own pedigrees and train their own judges. The FCI makes sure that the pedigrees and judges are mutually recognized by all the FCI members.

Hungária Bull Terrier Klub

Hungária Bull Terrier Klub

A klub abból a célból alakult, hogy Magyarországon a Standard Angol Bull Terrier és a Miniatűr Angol Bull Terrierek fajtagazdája legyen. A tenyésztést a fajta érdekeinek megfelelően képviselje, hogy Magyarországon megteremtődjön a fajta kultúrált tartása, tenyésztése. Feladatául tűzte ki, hogy a Miniatűr és Standard Bull terrier fajtákat népszerűsítse. A népszerűsítés mellett célul tűzte ki, a fajtával kapcsolatban kialakult előítéletek, tévhitek megváltoztatását.

Magyar Bullterrier Tenyésztők és Kedvelők Egyesülete

Magyar Bullterrier Tenyésztők és Kedvelők Egyesülete

Az egyesület egyik célkitűzése a nyilvánossággal is megismertetni ezt a sokszor félreértelmezett fajtát, eloszlatni a tévhitet, hogy ez a fajta veszélyes. Szeretnénk megmutatni a bullterrier valódi arcát, bemutatni, hogy milyen lehet az élet egy igazi gyermek és emberszerető kutyával. Az MBTKE a bullterrier.tlap.hu médiapartnere.

Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesülete

Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesülete

Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesülete - Hungarian Kennel Club hivatalos honlapja. Innen érhetőek el a helyi szervezetek weblapjai, valamint hasznos információk a hazai kutyatenyésztéssel kapcsolatban.

Tuti menü