Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Érdekességek képes leírás - Bullterrier.tlap.hu
részletek »

Érdekességek - Bullterrier.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bullterrier.tlap.hu » Érdekességek
Keresés
Találatok száma - 19 db
Az első bullterrier Magyarországon

Az első bullterrier Magyarországon

A magyarországi bullterrier történetének legmeghatározóbb éve 1976, amikor megérkezett hazánkba az első angol bullterrier Hollandiából. A kicsi mindösszesen három hónapos volt, küllemét tekintve sárga-fehér. Már érkezésének körülménye sem volt mindennapi, hiszen a kutyussal egy időben magas rangú politikus is érkezett a repülővel, akit díszlövéssel köszöntöttek. Az újdonsült gazdik aggódva várták a kis bullterriert, gondolván, bizonyára halálra rémült. Azonban a Síva istennő után szabadon Asivára keresztelt kis bullterrier teljes békében aludt dobozában, mit sem sejtve a körülötte zajló felfordulásból, és ez a nyugalom egész életére jellemző volt.

Blöki.hu - Közösségi oldal háziállatoknak

Blöki.hu - Közösségi oldal háziállatoknak

Állati sok háziállat lakik nálunk: kutyák, macskák, lovak, papagájok sőt még malacok is! Gyere Te is és oszd meg kedvenced fényképeit, videóit és írj blogot. Ismerkedhetsz fajtársakkal, érdekes témákról beszélgethetsz a fórumon, rengeteg vicces videóval és állatos játékkal töltheted az időt jó társaságban. Kedvenced oldalát könnyen elküldheted ismerőseidnek iWiW-en és Facebook-on is, így megoszthatod legújabb élményeiteket. Minden héten új témával várunk a fotó versenyben, ahol sok száz remek kép mellett Te is benevezheted kedvenced egy-egy jól sikerült fotóval. Érdekes, vicces fotókhoz készíthetsz képaláírást a szövegelj játékban. Szavazz a legjobb szövegre és képre, hogy gyarapodjon a gyűjteményünk egy újabb vicces képpel.

Bull Terrier Fotók és videók

Bull Terrier Fotók és videók

Bull Terrier fotók és videók tárháza ez az évek óta működő és lelkesen karbantartott oldal. Végre nem csak egy-egy fotón láthatjuk a minket érdeklő kutyákat, hanem kiállításokon készült felvételeken is, ahol van lehetőségünk a kutyák egyéb jellemzőit is tüzetesebben megfigyelni.

Bullterrier a Wikipedián

Bullterrier a Wikipedián

A bullterrier szócikk a Wikipédián - a szabad enciklopédián. A bullterrier 'régi' bulldog és a mára már kihalt fehér angol terrier keresztezéséből tenyésztették ki, továbbá fontos szerepe volt még a dalmatának és más fajták is. Kitenyésztésnél a kitűzött cél a harci kutyává való nevelés volt. James Hinks birminghami tenyésztőt tartják a 'bullterrier atyjának'. Az ideális bullterrier feje lefelé ívelő (downface), telt (fillup) és az orr fölött lefelé ívelő törés jellemzi (roman finish). Fogazata ollós; a felső állkapocsban 20, az alsó 22-re szorosan rásimuló, erős és egészséges fognak kell lennie.Szeme fekete, keskeny, ferde állású, háromszög alakú és mélyen ülő. Fülei kicsik, vékonyak és szorosan együttállóak. Nyaka nagyon izmos, hosszú, ívelt és lebernyegtől mentes. A mellső lábakat kerek csöves csontok alkotják, erősek, párhuzamosak, hosszúknak körülbelül a mellkas mélységével kell egyenlőnek lenniük. Törzse hengeres, a mellkas alsó vonala közelebb van a talajhoz, mint a has vonala. Háta rövid, enyhén ívelt, mellkasa széles. Mancsai kerekek, tömörek, jól ívelt ujjakkal; a hátsók kisebbek az elsőknél. Farka a tövénél vastag, majd elvékonyodik, rövid, mélyen ülő és vízszintesen tartott. Szőrzete finom fényű, rövid, sima, kemény tapintású és tömött. Színe lehet fehér, továbbá a fekete, vörös, őzbarna és trikolor csíkozottság is elfogadott.

Bullterrier az Urbanlegends.hu-n

Bullterrier az Urbanlegends.hu-n

Az Inca névre hallgató bull terrier állítólag 2005 májusában keveredett vitába egy tarajos süllel; a fotó a tüskék eltávolítása előtt készült - olvasható az urbanlegends.about.com oldalon. Az oldalt szerkesztő David Emery szerint a felvételeket a Citytv fórumába posztolták először, felrakva egy a balesetet megelőzően készült felvételt is az ebről. Egy későbbi hozzászólásból kiderül, Inca azóta jól van, de az eset után még sokáig antibiotikumokon és egyéb gyógyszereken élt. A fórumozók kértek egy fotót a kutyáról a tüskék kioperálása utáni állapotról is, kívánságukat egyelőre még nem teljesítette a The Unforgiven nicknevű vitaindító.

Bullterrier Fajtaismertető

Bullterrier Fajtaismertető

A kuytatar.hu magyar online kutyás lexikon Bullterrier aloldala, ahol egy rövid, de átfogó ismertetést kaphatunk a fajtáról képekkel illusztrálva. Találhatunk még itt linkajánlót is ami a magyar bullterrier kennelek között szemezget.

Bullterrier fotók

Bullterrier fotók

Profi bullterrier fotók , képek és nyomatok Alice van Kelpentől Mesébe illő bullterrier fotók, illustrtációk és életképek Alice van Kelpentől. A fajta szerelmeseitől az bullterrier iránt csak érdeklődőkön át az újdonsült gazdi jelöltekik mindenkinek szerez pár kellemes percet a galéria átböngészése.

Bullterrier Kutya

Bullterrier Kutya

Kutyavásárlás előtt áll? Nem tud dönteni, hogy milyen fajtát válasszon? Akkor nézzen be erre az oldalra, segítünk a választásban. A kutyák weblapja, a kutyafajták ismertetésével foglalkozik. Több különleges fajjal is megismerkedhetünk, így ha egy házi kedvencet szeretnénk, megtudhatjuk, hogy melyik kutyafajta a legalkalmasabb számunkra.

Bullterrieres könyvek a Google Books-on

Bullterrieres könyvek a Google Books-on

Bullterrieres könyvek a Google Books-on Bullterrieres könyvek a Google Books-on, fotóillusztrációkkal, böngészhető online tartalmakkal a fajtáról, a tartásról, a kiképzésről és a tenyésztésről. Főcímek: Hogyan találjuk meg a tökéletes bullterrier kölyköt, hogyan és kitől vásároljunk kiskutyát, Bullterrier sztárok - híres bullterrierek.

Hirdetés
Bully Blog

Bully Blog

Érdekességképp el lehet látogatni erre a cseh bullterrier blogra, aminek a tulajdonosa a Cseh Bullterrier Klub egy nagyon aktív tagja, Karolina. Családjával jelenleg 2 kutyát tartanak Kaliseket - (Domina Calyx Nigra) és Mersedest - (Deus Diabolus Amitiel). A két kutya és a család hétköznapjait követhetjük nyomon, de helyet kapott itt a baráti társaságukhoz tartozó kutyatartók profilja is. A fényképalbum kifejezetten szórakoztató.

Dogterminal - Bullterrier

Dogterminal - Bullterrier

Dogterminal - Bullterrier A Dogterminal oldal célja, hogy interaktív módon összegyűjtse az egyes fajátk egyedeit egy online katalógusba, ahol nemcsak képeket, de a kutya pedigree-jét is megtekinthetjük. Továbbbá: eladó bullterier kölyök menű, bullterrier fedezőkan menű, pedigree (törzskönyv) adatbázis, bullterrier képek, bullterrier bírálatok és bírói jellemzések, bullterrierek által elért eredmények valamint bullterrier kutyák szűrővizsgálati eredméynei érhetőek el.

Eurobreeder

Eurobreeder

Az Eurobreeder.com bullterrier szekciója kísérletet tesz összegyűjteni az európai bullterrier kenneleket. Az oldal nagy előnye, hogy nemcsak fajtára tudunk szűrni, hanem országokra is, így megkönnyítve a találati lista elkészítését. Lehetőségünk van saját kennelünk adatainak beküldésére is.

Groomstuff

Groomstuff

Groomstuff - A természetesen ápolt kutyákért! Webáruház, natúr kutyakozmetikumok. Termékek: Pet Care Laboratories (PCL) - Professzionális szőrápolás Svédországból; Bokeberg - Emu olaj termékek; K9 Competition, Madan, Henne Pet Food. A GroomStuff Kft a legmagasabb minőségű termékeket kínálja vevőinek. Azoknak nyújt segítséget, akik hozzám hasonlóan nagy súlyt szeretnének fektetni a hétköznapi ápolásra, a természetes anyagokat tartalmazó kozmetikumok használatára és mindezért nem akarnak egy kisebb vagyont fizetni. Termékeinket mind a hobbi kutyatulajdonosok, mind a tenyésztők számára ajánljuk. Kozmetikumaink nem csodaszerek, de nem is titkos receptek. Természetes összetevőiknek köszönhetően mellékhatástól nem kell tartani. Használatukkal kutyáink bőre és szőre egészségesebb, szebb lesz, gazdáik legnagyobb örömére. Tapasztalataim alapján azt gondolom, a kutya szőrének és bőrének legelőször egészségesnek kell lennie és csak azután tudjuk előhozni belőle természetes szépségét. Ebben igyekszünk segíteni minden egyes kutyatulajdonosnak.

Képes Fajtaismertető

Képes Fajtaismertető

Egy hosszabb, jól illusztrált fajtaismertető a Bullterrierről magyarország legnagyobb online kutyás közösségi portáljáról, a kutya.hu-ról. A bulvársajtó és a tájékozatlan újságírók, hivatalnokok által is szított harcikutya ellenes kampány egyik fő áldozata az angol bullterrier - erre próál rácáfolnia cikk is!

KutyaPoint

KutyaPoint

A KutyaPoint.hu weboldal azzal a céllal készült, hogy egyfajta kutyás közösség jöjjön létre, a kutyaszerető gazdik és kedvenceink között. Legyen szó, a kedvencek társkereséséről, fedeztetésről, kutyamenhelyek és kennelek kutyáiról, eladó kis kutyakölykökről, esetlegesen a gazdik társkereséséről, tapasztalat cseréről. Mert minden gazdinak a kutyája a legfontosabb, így ennek enged teret a KutyaPoint.hu kutyatárskereső portál. Regisztrálj, ismerkedj, tölts fel képeket, és szólj kutyás ismerőseidnek, hogy ki alakulhasson egy kellemes kutyás közösségi portál.

Kutyatáp -  Petlap

Kutyatáp - Petlap

Webáruházunkban kutyák tartásához szükséges felszereléseket, kutyatáp, eledelek, táplálék kiegészítők továbbá ápoló eszközöket szereket és játékokat is kínálunk. Kedvenceink egészséges fejlődéséért és ápolásukhoz szükséges kiegészítők minden kutya számára. Heti akciós termékek és folyamatos újdonságok.

Miniatűr Bullterrier Múzeum

Miniatűr Bullterrier Múzeum

Miniatűr Bullterrier Múzeum a weben. Bárki minibullja felkerülhet ebbe az ingyenes online katalógusba, ha küld a lap szerkesztőjének egy színes képet a saját kutyájáról, valamint a törzskönyvet és a tulajdonjogot igazoló papírokat. Remélhetőleg az oldal kiteljesedik a későbbiekben a fajta kedvelőinek hasznára és örömére.

Tuti menü