Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kennelek - Anglia képes leírás - Bullterrier.tlap.hu
részletek »

Kennelek - Anglia - Bullterrier.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bullterrier.tlap.hu » Kennelek - Anglia
Keresés
Találatok száma - 8 db
Bullyview Bullterrier Kennel (UK)

Bullyview Bullterrier Kennel (UK)

John és Mandy Young Essexben élnek - 1982 óta foglalkoznak a fajtátval. Elismert tenyésztők és küllembírók. Számos Champion kutyát tenyésztettek, a nemzetközi bullterrieres közélet meghatározó alakjai.

Bullywood (UK)

Bullywood (UK)

1996-ban kezdődött a Bullywood kennel története. Alapítói akkor vásárolták első kutyájukat Kilacabar Kast a Spell of Bullywood-ot, aki aztán az alapító szukájuk is lett. Cassie-t egy másik hasonlóan Ghabar vonalú kuyta követte: Yendorian Uptown Girl of Bullywood (Sophie). A tenyészet több, mint egy évtizedes elhivatott tenyésztői munkájának eredménye számos show és champion kutya.

Cmwdulais (UK)

Cmwdulais (UK)

Dai és Helen Hall kennelje. Bemutatkozójuk szerint egész életükben tartottak kutyát, de a bullterrierrel 1989 óta foglalkoznak. Azóta a Cmwdulais nemcsak Anglia, hanem Európa egyik meghatározó kennelje lett. Az általuk tenyésztett kutyák mind a showringben mind a tenyésztésben megállják a helyüket. Legismertebb kutyájuk Cwmdulais Flash Harry megnyerte a Monkery Stud Dog Trophy-t 2003-ban.

Gwynsel (UK)

Gwynsel (UK)

Susan Williams 1994 óta tart bullterriert. 2001-ben váltotta ki kennelnevét, mely tisztelgés szülei emléke előtt is (Gwyna és Selwyn). Első kutyája, egy Inferno lány: Shaydanick Sparkling Lady for Gwynsel volt, őt követte Shaydanick MrLoverman for Gwynsel, aki sajnos 2 évesen tragikus körülmények között pusztult el. Komolyabb kiállítási sikereket Cwmdulais Love Me Tonight at Gwynsel-el ért el.

Javarke (UK)

Javarke (UK)

Joy and Lee Pilkington 1994ben vásárolták első bullterrierjüket, akit házi kedvencként tartottak. 1995-ben vették az alapító szukájukat: Majico Air of Permanance. A kennel nevet 1996-ban regisztráltatták, az első alom 1997-ben született meg náluk. Sok igazán szép, fajtareprezentáns kutyát tenyésztettek eddig.

Kilacabar (UK)

Kilacabar (UK)

A Kilacabar név valószínűleg ismerősen cseng talán még azoknak is, akik nem megszlott bullterrier rajongók. Chris Kilpatric napjain egyik legbefutotabb és legelismertebb tenyésztője, emelett nemzetközi szinen elismert fajtaspecialista bíró.

Ukusa (UK)

Ukusa (UK)

Gary és Andrea egy kutyakiállításon ismerkedtek meg, szeretetük a fajta iránt hozta össze őket. Alapító szukájuk: Kiss the Stars Over Kilacabar. Kennelnevük apropója származásuk, mivel Gary angol, Andrea pedig amerikai (UKUSA). a BULLTERRIER YEARBOOK (Bullterrier évkönyv) szerkesztői 2003 óta.

Vetsbullies (UK)

Vetsbullies (UK)

THE VET'S BULLIES (F.C.I). és VETSBULLIES (UK Kennel Club). A kennel alapítói, a Galla házaspár Romániából települtek át az Egyeült Királyságba 2007ben. Octavio és Larissa mindketten állatorvosok, és emellett fanatikus bullterrier rajongók is.

Tuti menü