Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kennelek - Ausztria képes leírás - Bullterrier.tlap.hu
részletek »

Kennelek - Ausztria - Bullterrier.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bullterrier.tlap.hu » Kennelek - Ausztria
Keresés
Találatok száma - 7 db
Heidentor (AT)

Heidentor (AT)

Tenyésztési hitvallásuk: testileg és lelkileg egészséges kutyák tenyésztése, akik nem ismerika félelmet, nyitottak mindenre és mindenkire, kíváncsiak és inteligensek, nem agresszívek, de tele vannak életerővel.

Laureola's (AT)

Laureola's (AT)

A Lauerola története 1984-ben kezdődött, mikor Regina Bregenzer elkísérte egy barátját a Hauck Memorialra. 1985-ben belépett az Osztrák Bullterrier klubba, majd néhány éven belül sikeres tenyésztésbe kezdett. Az innen kikerült eddigi legsikeresebb kuyta: LAUREOLA'S BEQUEENA.

Ma Che Bello (AT)

Ma Che Bello (AT)

A honlap jelenleg csak német nyelven elérhető. A Ma Che Bello kennelben eddig hat alom született. 2008 óta már a kiállításokon is találkozhatunk velük, habár a tulajdonosok vonzalma a fajta iránt 1992-ben kezdődött, egy Mephisto nevű bullterrierrel.

Mighty Bulls (AT)

Mighty Bulls (AT)

A Mighty Bulls egy pici, családi kennel, ahol a kuyták napközben a kertben játszanak, míg este a kanapén elnyúlva élvezik a közös családi estéket. Sandra Zepke 1997-ben szeretett bele menthetetlenül a fajtába, amikor egy tullini shown meglátta az akkor 5 hónapos Savannah of Canterbury-t. Mindent megtett, hogy a kuyta hozzá kerüljön, és végül így lett Savannah kennelje alapító szukája.

of Canterbury (AT)

of Canterbury (AT)

Leopold Hofmann a Standard Bullterrierek mellet Miniatűr bullterriert, Staffordshire Bullterriert és lovakat is tenyészt. Mindemellett veterán kiállító is. 2002 óta tenyészt.

Pick A Bull (AT)

Pick A Bull (AT)

Andrea Heeberger saját bevallása szerint szerencsésnek érzi magát, hogy kutyák mellett nőhetett fel. Első bullterrierjét, Lolát 2002-ben vette, majd őt követte 2004-ben Viggo (Svéd import). 2004-ben érkezett színtén a kennelbe Cheeky, aki a híres Rock Top Sundance Kid lánya.

Siradella (AT)

Siradella (AT)

Sylvia Dziba 10 éve tenyészt bullterriert. Az első bullit még 1975-ben látta egy mozifilmben, de a fajta megjelenése már akkor lenyűgözte. Később az állatmenhelyről fogadott örökbe egy Bonzo nevű kutyát, majd később -1994-ben- tenyésztésbe is kezdett Bryna nevű szukájával.

Tuti menü