Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kennelek - Magyarország képes leírás - Bullterrier.tlap.hu
részletek »

Kennelek - Magyarország - Bullterrier.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bullterrier.tlap.hu » Kennelek - Magyarország
Keresés
Találatok száma - 19 db
Angels from Hell

Angels from Hell

Az Angels from Hell kennel több, mint egy évtizedes múltra tekint vissza. 2004-ben elnyerte a Kiemelkedő Tenyész és Kiállítási Eredmény különdíját, valamint a 2. legeredményesebb Angol Bullterrier Tenyészet volt.

Bullterrific Bullterrier Kennel

Bullterrific Bullterrier Kennel

A Bullterrific kennel tulajdonosát, Csehkis Balázst nem kell senkinek sem bemutatni, aki bullterrieres körökben mozog biztosan váltott már vele pár szót. Balázs az MBTKE és OTK-BT alapítótagja, és egyik vezéregyénisége, mindemellett elkötelezett tenyésztő.

Cosmopolitan Bull Terrier Kennel

Cosmopolitan Bull Terrier Kennel

A Cseszneg család barátsága a fajtával 1991-ben kezdődött, elkötelezettségük a fajta iránt a mai napig tart. Számos kiállítási eredménnyel büszkélkedhetnek. 25 Champion kutyát tenyésztettek, nagyrészük Fiatal, Grand és Show Champion címeket is elértek. Közülük 7 Interchampion címmel is büszkélkedhet.Legfontosabb eredményeik: Világ Győztes, Fiatal Világ Győztes, Európa Győztes, Fiatal Európa Győztes.

Deus Diabolus Bullterrier Kennel

Deus Diabolus Bullterrier Kennel

A kennel hivatalosan 2007 óta létezik, de tulajdonosait régi szerelem fűzi a fajtához. A kezdő lökést 2003-ban egy menhelyről örökbefogadott kutya adta meg. 2010-re a kennel 2 import kan kutyával is büszkélkedhet. A Deus Diabolus név jelentése a fajta különleges megjelenésére és egyéni karakterére utal, mivel ebben a fajtában egyesül az isteni természet és az ördögi kinézet. Céljuk, hogy a bullterriert népszerűsítve eloszlassák a fajtát alaptalanul kísértő buta harcikutya mítoszt, és a standard figyelembevételével egészséges kutyákat tenyésszenek.

Fighting Angels Bullterrier

Fighting Angels Bullterrier

Győrffy Gábor kennelje az Alten Veste, Joker, és Ghabar vonalakra alapozva sok értékes kutyát adott már a bullterrieres társadalomnak. Nála a küllemmel egyenrangú a kiegyensúlyozott, jó temperamentumú, barátságos, és egészséges kutya.

Gigantic-Giant Bullterrier Kennel

Gigantic-Giant Bullterrier Kennel

Bártfai Attila közel 20 éve foglalkozik kutyákkal, szakmája állattenyésztő. 1998 óta bullterrierezik. Tenyésztőként célja a standardhoz minél jobban hasonlító, egészséges, örökletes betegségektől mentes bullterrier tenyésztése.

Impulsive Bullterrier Kennel

Impulsive Bullterrier Kennel

Az Impulsive Bullterrier Kennel alapítója és tulajdonosa Kovács Gergely. Heves megye egy kis falujában, Feldebrőn él a menyasszonyávall, Egertől 20 km-re. Az 1990-es években találkozott először a bullterrier fajtával. Már akkor megfogota a szokatlan küllem, az erőteljes testfelépítés és a fajtára jellemző ívelt fejforma. A tenyésztésüket 2008-ban kezdte el. Legelső kutyája egy fehér szuka - Gigantic-Giant Iringó -, jó tenyészkutyának bizonyult. A kiállításokon az első sikereket Gigantic-Giant Leon nevű tricolor kan bullterrier kutyája hozta meg. Célja olyan bullterrierek tenyésztése, melyek küllemben a standardnak megfelelnek, egészségesek és a kiállításokon is helytállnak.

Independent Bullterrier Kennel

Independent Bullterrier Kennel

Korsós András és családja áll az Independent Bullterrier Kennel név mögött. 1999 óta foglalkoznak a fajtával, számos szép kiállítás eredményt tudhatnak magukénak. Legfőbb céljunknak tekintik, hogy a Tőlük származó kutyusok egészségesek legyenek, szerető gazdikhoz kerüljenek és ott éljék boldog bulli életüket.

King Chars Bullterrier Kennel

King Chars Bullterrier Kennel

Csordás Attila 2003-ban akkori barátnőjével megvette első bullterrjüket egy fehér szukát Bonit akinek hihetetlen ragaszkodása, apportkészsége lenyűgözte. A kutya a kiállításokat is nagyon élvezte. 2008 év elején került hozzájuk Stella a Várpalota-menti kennelből. Az első alom 2009-ben született.

Hirdetés
Knights of Darkness

Knights of Darkness

A Heves-megyei Káliban található kennel egyik fő célja, hogy megismertesse az emberekkel, hogy milyen is egy BULLTERRIER. Nagy Tamás és felesége aktív résztvevői a hazai és nemzetközi bullterrieres rendezvényeknek.

Kondibull Bullterrier Kennel

Kondibull Bullterrier Kennel

Kondás Gábor és Kondás Zsolt a Kondibull kennel tulajdonosai vagyunk. Szerencsen a zemplén kapujában élünk. Ezt a csodálatos fajtát 1994-ben egy debreceni cacib kutyakiállításon láttam meg, már akkor megfogott egyedi külseje és temperamentumos természete. Első bullterrierünket Hjch Pannonszépe Lupo-t (Steadfast Silverston von Bressendorff x Zodiak Magnum Baby Doll) 2005-ben a Pannonszépe kenneből vásároltuk. Vele kezdtünk el kiállításokra járni, ahol nagyon sok, a fajtát szerető emberrel ismerkedtem meg akik sok biztatással és tanáccsal segítettek bennünket: Csordás Attila (King Charles Kennel), Csehkis Balázs (Bullterrific Kennel), Nagy Tamás (Knights of Darknes Kennel). Második kutyánkat Nomen est Onen Amulett-et ( Dajan King of the Road x Pannonszépe La Luna) 2007-ben vásároltuk. Vele kezdtük meg a tenyésztést. Amulettet 2009-ben fedeztettük Yeckydoe's Gamin-al. A pároztatásból született kölykökkel akarjuk majd a tenyésztést tovább folytatni. Szeretnénk egészséges és temperamentumos kutyákat tenyészteni a fajtát kedvelők számára.

Los Mochica Bullterrier Kennel

Los Mochica Bullterrier Kennel

A Los Mochica Bullterrier kennel tulajdonosa Horváth Zoltán, aki több évtizede foglalkozik kutyák tenyésztésével és kiképzésével. Mindemellett szép sikereket ért el nemzetközi megmérettetéseken is mind saját, mind az általa felkészített kutyákkal is. Horváth Zoltán jelenleg a Magyar Bullterrier Tenyésztők és Kedvelők Egyesületének elnöke.

Moonflower Bullterrier Kennel

Moonflower Bullterrier Kennel

A Moonflower Kennel számos jelentős hazai és nemzetközi sikert ért el kiállításokon az elmúlt években.Kovács László 1990 óta tenyészt Bullterriert. Bízík benne, hogy a tenyészetéből származó kutyák hosszú ideig sok kiállítási sikert, és örömöt adnak gazdáiknak.

Mr Arnold's Bullterrier Kennel

Mr Arnold's Bullterrier Kennel

A mesevilágot idéző igényes weboldalon mutatkozik be a Mr. Arnold's bullterrier és Sphynx kennel. A kennel tulajdonosa, Király Katalin 2000-ben ismerkedett meg a fatával Arnoldon, a tigriscsíkos bullterrier kanon keresztül, és elkötelezettsége a fajta iránt a mai napig töretlen.

Rebelside Bullterrier

Rebelside Bullterrier

Hüse Attila harminc éve foglalkozik kutyákkal, első bullterrierjét 1989-ben vásárolta. A tenyésztést 2005-ben kezdte feleségével Juliannával. Céljuk egészséges, kiegyensúlyozott és elegáns bullyk tenyésztése. Minden kutyájuk rendelkezik az előírt szűrővizsgálatokkal.

Speaking Eyes Bullterrier Kennel

Speaking Eyes Bullterrier Kennel

Kovács Gyula 1994-ben kezdett bullterrierekkel foglalkozni. Első kutyája Alba-bull Exterminátor volt, majd őt követte Cherry és Alba-bull Ifor, akivel jelentős kiállítási sikereket ért el. Célja egészséges, jó temperamentumú kutyák tenyésztése, akik kiállításokon is megállják a helyüket.

Vám-Rott Bullterrier Kennel

Vám-Rott Bullterrier Kennel

Vámos Ferencnek 15 éve foglalkozik kutyákkal. 8 évig rottweilereket tartott, innen ered a kennelnév is, amit aztán már nem változtatott meg a régmúlt szép emlékei miatt. Első eredményes bullterrierje Golden Bullet Lil Devil aki több CH cím tulajdonosa. Célja olyan bullterriert tenyészteni, aki kiegyensúlyozott, egészséges és küllemében a kiállításokon is helytáll.

Tuti menü