Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kennelek - Németország képes leírás - Bullterrier.tlap.hu
részletek »

Kennelek - Németország - Bullterrier.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bullterrier.tlap.hu » Kennelek - Németország
Keresés
Találatok száma - 8 db
Alten Veste (DE)

Alten Veste (DE)

George Scherzerről elmondhatjuk, hogy a jelenkori bullterrierezés egyik legbefolyásosabb tenyésztője. Több vonalalapító kutya is került ki tenyészetéből. Jelenleg miniatűr bullterriereket is tenyészt. Tenyészete 30 éves múltra tekint vissza!

Bullcreeks (DE)

Bullcreeks (DE)

A Bullcreeks egy családi kennel, standard és miniatűr bullokat tartanak. Érdekes végigböngészni egy olyan kennel weblapját, ahol még sose született alom, de a lelkesedésük a fajta iránt töretlen. Sok szép bullterrieres pillanatképpel találkozhatunk a weboldalon.

Imperator (DE)

Imperator (DE)

Ezt a retro oldalt mindazok figyelmébe ajánlom, akik érdeklődnek a bullterrier tenyésztés történelme iránt. Sok régi, máshol nem vagy csak nehezen fellelhető fotót találunk kategóriákba rendezve. Az oldalt sajnos 2001 óta nem frissítik tovább.

Orio Nobilis (DE)

Orio Nobilis (DE)

Szintén egy retro oldal rengeteg egyedi bullterrier fotóval a 90-es évek környékéről. Különösen ajánlom a galériát és a linkek oldalt. A kennel tenyésztési jelmondata: mens sana in corpe sano - ép testben ép lélek.

Sovereigns (DE)

Sovereigns (DE)

Már a beköszönő oldal is nagyon szimpatikus, mivel felhívja a figyelmet a bullterrier valódi karakterére és jellemére. Több figyelemreméltó és informatív dokumentumot és videót hivatkozik meg a site. Különös figyelmet érdemel a Stories (történetek) szekció!

The Joker Bull Terriers (DE)

The Joker Bull Terriers (DE)

Ismét egy elit bullterrier kennel, kiváló kutyákkal. A méltán világhírű The Joker kennel név hűen tükrözi az itt folyó munkát és annak minőségét. Ez az oldal minden bullterrier fannak kötelező! Cathie &Rudi Dettmar, a tulajdonosok elkötelezetten küzdenek a németországi harcikutya törvény eltörléséért/racionalizálásáért.

vom Kaiserstuhl (DE)

vom Kaiserstuhl (DE)

Többnyelvű, igényes oldal. A kennel Standard és Miniatűr bullterrierelet is tenyészt. Céljuk a standard figyelembevételével egészséges és barátságos kutyák kitenyésztése, akik megfelelnek a modernkori bullterrier imagenek.

vom Telgei (DE)

vom Telgei (DE)

A von Telgei kennel három évtizedes múltra tekint vissza. Az oldalt valószínűleg mér nem frissítik, de máshol nem, vagy nehezen fellelhető képeket találunk az oldalon, amiből süt a fajta iránti elkötelezettség és szeretet.

Tuti menü