Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kennelek - Szlovákia képes leírás - Bullterrier.tlap.hu
részletek »

Kennelek - Szlovákia - Bullterrier.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bullterrier.tlap.hu » Kennelek - Szlovákia
Keresés
Találatok száma - 3 db
Bufoon Bull's

Bufoon Bull's

A Bufoon Bull's kennel nemrég került bejegyzésre, és már a neve is magáért beszél, mivel a Buffoon bohócot jelent. A kennel tulajdonosa ezzel is a fajta egyik olyan tulajdonságát kívánta kiemelni, ami nagyon sokszor feledésbe merül a téves harcikutya mítosz miatt. Az alapító szuka: Lonny Freiwald. A kennel honlapja korábban magyarul is elérhető volt, reméljük az a verzió is hamarosan feltöltésre kerül.

Butly Kennel

Butly Kennel

Kennel is from Bratislava, and our name is Divoký duch bojovníka, we have registered from 11.12.2007. Currently we have female Bravo Light of my Life 'Bulty.' As a kennel striving for quality and healthy litters mainly as only with pedigrees (PP), I hope that we will succeed in that Bullterrier And why? It represents one of the most interesting and most beloved dog breeds. It is determined, intelligent, proud, loyal, sensitive, curious and stubborn but has a gladiator's heart and can make me laugh like a clown right. It is not known whether a large breeder, but my main issue is accountability to this breed a new master of our puppies. Therefore, my priority is health. As you all know us and become a thing should not happen, but the ... Anivellen betrayed our heart, heart to bulíci so often sick. Therefore, our hearts Bulty underwent examination and Doppler examination of the kidneys. We choose to cover only dogs examined and revised. I know that a generation of test does not guarantee me anything, and nobody can give me a 100% guarantee health, but also I want to do the most. To our bulíci were here with us as long as possible. I believe that we are responsi

Whitepit (SK)

Whitepit (SK)

Sajnos a weboldal csak félig érhető el angolul, de a tulajdonosok magyar származásúak. Szilárd aktívan részt vesz a helyi és európai bullterrieres eseményeken. A szlovák klub tagja. A weblapon a menűpontok korrektül illusztráltak és betekintést nyerhetünk a kölyökkutyák felnevelésének mozzanataiba is.

Tuti menü