Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bullterrier linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Bullterrier - Dum [2. oldal]
részletek »

Bullterrier képes leírás: Bullterrier - Dum [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: bullterrier.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 96 db
Bullterrier fotók

Bullterrier fotók

Profi bullterrier fotók , képek és nyomatok Alice van Kelpentől Mesébe illő bullterrier fotók, illustrtációk és életképek Alice van Kelpentől. A fajta szerelmeseitől az bullterrier iránt csak érdeklődőkön át az újdonsült gazdi jelöltekik mindenkinek szerez pár kellemes percet a galéria átböngészése.

Bullterrier Kutya

Bullterrier Kutya

Kutyavásárlás előtt áll? Nem tud dönteni, hogy milyen fajtát válasszon? Akkor nézzen be erre az oldalra, segítünk a választásban. A kutyák weblapja, a kutyafajták ismertetésével foglalkozik. Több különleges fajjal is megismerkedhetünk, így ha egy házi kedvencet szeretnénk, megtudhatjuk, hogy melyik kutyafajta a legalkalmasabb számunkra.

Bullterrier találkozó Gödöllőn

Bullterrier találkozó Gödöllőn

A Bullterrier Baráti Kör szervezésében gyűltek össze a fajta barátai április 24-én, a gödöllői kutyaiskola területén. Az első bullterrier találkozó annyira jól sikerült, hogy a résztvevők már a második összejövetelt tervezgetik. A Bullterrier Baráti Kör szervezésében gyűltek össze a fajta barátai április 24-én, a gödöllői kutyaiskola területén. Az első bullterrier találkozó annyira jól sikerült, hogy a résztvevők és a szervezők már a második - valószínűleg szeptemberi - összejövetelt tervezgetik. A bullterrier az egyik olyan fajta, amely még mindig a legtöbbet szenved a média harcikutya hecckampányától. Nevéből adódóan a laikusok összekeverik a pitbullal, vérszomjas fenevadnak tartják, és fogalmuk sincs a fajta valódi karakteréről. A Bullterrier Baráti Kör találkozója volt az első olyan alkalom, amely összehozta a tenyésztőket és a hobbitartókat, hogy együttes erővel tehessenek a fajta jobb megítéléséért. Minden olyan törekvés, amely a fajtát népszerűsíti és megmutatja igazi természetét, hatalmas lépésnek számít a média által keltett előítéletek lerombolásában. Sajnos mai világunkban az emberek gondolkodásmódját túlságosan is befolyásolja a média. A felelőtlen 'sajtómunkások' nem érzik a súlyát és a felelősségét annak, hogy a félreinformálással és a címkézéssel mekkora kárt okoznak. A média által előidézett problémákat csak rajtuk keresztül lehetne helyrehozni.

Bullterrierek a Startapro.hu-n

Bullterrierek a Startapro.hu-n

A Startapro.hu bullterrier szekciója: Az árak és a felhozatal szempontjából, illetve tájékozódásképpen érdemes körbenézni, de a direkt vásárlást csak a hirdetés alapján nem ajánlom. Érdemesebb a tenyésztők hirdetéseiből kiindulva egy időpontot egyeztetni, és egy személyes találkozót kérni, ahol nem csak az almot nézhetjük meg, hanem a szülőpárt is, illetve feltehetjük esetleges kérdéseinket a fajtával és a tartással kapcsolatban.

Bullterrierek az Express.hu-n

Bullterrierek az Express.hu-n

Az expressz.hu hírdetési portál bullterrier rovata. Az árak és a felhozatal szempontjából, illetve tájékozódásképpen érdemes körbenézni, de a direkt vásárlást csak a hirdetés alapján nem ajánlom. Érdemesebb a tenyésztők hirdetéseiből kiindulva egy időpontot egyeztetni, és egy személyes találkozót kérni, ahol nem csak az almot nézhetjük meg, hanem a szülőpárt is, illetve feltehetjük esetleges kérdéseinket a fajtával és a tartással kapcsolatban.

Bullterrieres könyvek a Google Books-on

Bullterrieres könyvek a Google Books-on

Bullterrieres könyvek a Google Books-on Bullterrieres könyvek a Google Books-on, fotóillusztrációkkal, böngészhető online tartalmakkal a fajtáról, a tartásról, a kiképzésről és a tenyésztésről. Főcímek: Hogyan találjuk meg a tökéletes bullterrier kölyköt, hogyan és kitől vásároljunk kiskutyát, Bullterrier sztárok - híres bullterrierek.

Bullterrific Bullterrier Kennel

Bullterrific Bullterrier Kennel

A Bullterrific kennel tulajdonosát, Csehkis Balázst nem kell senkinek sem bemutatni, aki bullterrieres körökben mozog biztosan váltott már vele pár szót. Balázs az MBTKE és OTK-BT alapítótagja, és egyik vezéregyénisége, mindemellett elkötelezett tenyésztő.

Bully Blog

Bully Blog

Érdekességképp el lehet látogatni erre a cseh bullterrier blogra, aminek a tulajdonosa a Cseh Bullterrier Klub egy nagyon aktív tagja, Karolina. Családjával jelenleg 2 kutyát tartanak Kaliseket - (Domina Calyx Nigra) és Mersedest - (Deus Diabolus Amitiel). A két kutya és a család hétköznapjait követhetjük nyomon, de helyet kapott itt a baráti társaságukhoz tartozó kutyatartók profilja is. A fényképalbum kifejezetten szórakoztató.

Bullyview Bullterrier Kennel (UK)

Bullyview Bullterrier Kennel (UK)

John és Mandy Young Essexben élnek - 1982 óta foglalkoznak a fajtátval. Elismert tenyésztők és küllembírók. Számos Champion kutyát tenyésztettek, a nemzetközi bullterrieres közélet meghatározó alakjai.

Hirdetés
Bullywood (UK)

Bullywood (UK)

1996-ban kezdődött a Bullywood kennel története. Alapítói akkor vásárolták első kutyájukat Kilacabar Kast a Spell of Bullywood-ot, aki aztán az alapító szukájuk is lett. Cassie-t egy másik hasonlóan Ghabar vonalú kuyta követte: Yendorian Uptown Girl of Bullywood (Sophie). A tenyészet több, mint egy évtizedes elhivatott tenyésztői munkájának eredménye számos show és champion kutya.

Buteo Bullterrier kennel (PL)

Buteo Bullterrier kennel (PL)

A Buteo bullterrier kennelt 1994-ben alapította meg Piotr Popowicz. Jelenleg Lengyelorszég, és Európa egyik legsikeresebb tenyészete az övé. Gyakran találkozhatunk vele nívós klubkiállításokon, ahol mindig kapható egy baráti hangú beszélgetésre.

Butly Kennel

Butly Kennel

Kennel is from Bratislava, and our name is Divoký duch bojovníka, we have registered from 11.12.2007. Currently we have female Bravo Light of my Life 'Bulty.' As a kennel striving for quality and healthy litters mainly as only with pedigrees (PP), I hope that we will succeed in that Bullterrier And why? It represents one of the most interesting and most beloved dog breeds. It is determined, intelligent, proud, loyal, sensitive, curious and stubborn but has a gladiator's heart and can make me laugh like a clown right. It is not known whether a large breeder, but my main issue is accountability to this breed a new master of our puppies. Therefore, my priority is health. As you all know us and become a thing should not happen, but the ... Anivellen betrayed our heart, heart to bulíci so often sick. Therefore, our hearts Bulty underwent examination and Doppler examination of the kidneys. We choose to cover only dogs examined and revised. I know that a generation of test does not guarantee me anything, and nobody can give me a 100% guarantee health, but also I want to do the most. To our bulíci were here with us as long as possible. I believe that we are responsi

Cmwdulais (UK)

Cmwdulais (UK)

Dai és Helen Hall kennelje. Bemutatkozójuk szerint egész életükben tartottak kutyát, de a bullterrierrel 1989 óta foglalkoznak. Azóta a Cmwdulais nemcsak Anglia, hanem Európa egyik meghatározó kennelje lett. Az általuk tenyésztett kutyák mind a showringben mind a tenyésztésben megállják a helyüket. Legismertebb kutyájuk Cwmdulais Flash Harry megnyerte a Monkery Stud Dog Trophy-t 2003-ban.

Cosmopolitan Bull Terrier Kennel

Cosmopolitan Bull Terrier Kennel

A Cseszneg család barátsága a fajtával 1991-ben kezdődött, elkötelezettségük a fajta iránt a mai napig tart. Számos kiállítási eredménnyel büszkélkedhetnek. 25 Champion kutyát tenyésztettek, nagyrészük Fiatal, Grand és Show Champion címeket is elértek. Közülük 7 Interchampion címmel is büszkélkedhet.Legfontosabb eredményeik: Világ Győztes, Fiatal Világ Győztes, Európa Győztes, Fiatal Európa Győztes.

Deus Diabolus Bullterrier Kennel

Deus Diabolus Bullterrier Kennel

A kennel hivatalosan 2007 óta létezik, de tulajdonosait régi szerelem fűzi a fajtához. A kezdő lökést 2003-ban egy menhelyről örökbefogadott kutya adta meg. 2010-re a kennel 2 import kan kutyával is büszkélkedhet. A Deus Diabolus név jelentése a fajta különleges megjelenésére és egyéni karakterére utal, mivel ebben a fajtában egyesül az isteni természet és az ördögi kinézet. Céljuk, hogy a bullterriert népszerűsítve eloszlassák a fajtát alaptalanul kísértő buta harcikutya mítoszt, és a standard figyelembevételével egészséges kutyákat tenyésszenek.

Dogterminal - Bullterrier

Dogterminal - Bullterrier

Dogterminal - Bullterrier A Dogterminal oldal célja, hogy interaktív módon összegyűjtse az egyes fajátk egyedeit egy online katalógusba, ahol nemcsak képeket, de a kutya pedigree-jét is megtekinthetjük. Továbbbá: eladó bullterier kölyök menű, bullterrier fedezőkan menű, pedigree (törzskönyv) adatbázis, bullterrier képek, bullterrier bírálatok és bírói jellemzések, bullterrierek által elért eredmények valamint bullterrier kutyák szűrővizsgálati eredméynei érhetőek el.

Dum Spiro Bullterrier kennel (PL)

Dum Spiro Bullterrier kennel (PL)

A Dum Spiro kennel egyike a fiatal, dinamikus, feltörekvő Lengyel kenneleknek. A Dum Spiro jelentése: amíg lélegzem, igazi elkötelezettséget mutat, és Ovidius, Dum Spiro Spero - Még élek remélek - halhatatlan soraiból jön. Az oldal igényes kivitelezés jellemzi, érdemes megnézni!

Tuti menü