Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bullterrier linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: E dog.hu - Impulsive [3. oldal]
részletek »

Bullterrier képes leírás: E dog.hu - Impulsive [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: bullterrier.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 96 db
E-dog.hu

E-dog.hu

Az e-dog.hu kifejezetten kuytás hírdetésekre szakosodott. Az árak és a felhozatal szempontjából, illetve tájékozódásképpen érdemes körbenézni, de a direkt vásárlást csak a hirdetés alapján nem ajánlom.

Eger-vári Mini Kennel

Eger-vári Mini Kennel

"Felelős vagy mindazért, amit megszelídítettél" - ezzel az idézettel találja szemben magát a látogató az Eger-vári Minibull kennel honlapján. A beköszönő sorok is meggyőzőek, és szimpátiát keltenek még azokban is, akik csak most ismerkednek ezzel a felettébb szeretnivaló fajtával.

Eladó Bullterrier

Eladó Bullterrier

Eladó és ingyen elvihető bullterrier kutyák az ebadta.hu honlapon. Weboldalunkon ingyen hirdetheti meg a bullterrier kiskutyákkal, fedeztetéssel és egyéb, bullterrierekkel kapcsolatos szolgáltatását, illetve eladhatja vagy elajándékozhatja kutyáját. Az Ebadta.hu oldalon nem csak magánszemélyek, hanem tenyésztők és kennelek is ingyen hirdethetnek. Az árak és a felhozatal szempontjából, illetve tájékozódásképpen érdemes körbenézni, de a direkt vásárlást csak a hirdetés alapján nem ajánlom. Érdemesebb a tenyésztők hirdetéseiből kiindulva egy időpontot egyeztetni, és egy személyes találkozót kérni, ahol nem csak az almot nézhetjük meg, hanem a szülőpárt is, illetve feltehetjük esetleges kérdéseinket a fajtával és a tartással kapcsolatban.

Eurobreeder

Eurobreeder

Az Eurobreeder.com bullterrier szekciója kísérletet tesz összegyűjteni az európai bullterrier kenneleket. Az oldal nagy előnye, hogy nemcsak fajtára tudunk szűrni, hanem országokra is, így megkönnyítve a találati lista elkészítését. Lehetőségünk van saját kennelünk adatainak beküldésére is.

Ex Se Natus Kennel (PL)

Ex Se Natus Kennel (PL)

Az Ex Se Natus Lengyelország egyik jólismert kennelje, Jedi Soprano szinte a kennel védjegyévé vált. Agnieszka Niewiarowska neve minden bullterrier kedvelőnek és tenyésztőnek ismerősen cseng. Az oldal lengyenlül és angolul is elérhető.

FCI

FCI

Fédération Cynologique Internationale - For Dogs Worldwide The Fédération Cynologique Internationale is the World Canine Organisation. It includes 84 members and contract partners (one member per country) that each issue their own pedigrees and train their own judges. The FCI makes sure that the pedigrees and judges are mutually recognized by all the FCI members.

Fighting Angels Bullterrier

Fighting Angels Bullterrier

Győrffy Gábor kennelje az Alten Veste, Joker, és Ghabar vonalakra alapozva sok értékes kutyát adott már a bullterrieres társadalomnak. Nála a küllemmel egyenrangú a kiegyensúlyozott, jó temperamentumú, barátságos, és egészséges kutya.

Gigantic-Giant Bullterrier Kennel

Gigantic-Giant Bullterrier Kennel

Bártfai Attila közel 20 éve foglalkozik kutyákkal, szakmája állattenyésztő. 1998 óta bullterrierezik. Tenyésztőként célja a standardhoz minél jobban hasonlító, egészséges, örökletes betegségektől mentes bullterrier tenyésztése.

Global Bullterrier Team - Hungary

Global Bullterrier Team - Hungary

Általános Bullterrier fórum, mini alfórummal. Magyar nyelvű. Főbb témák: Mindennapjaink,MBTKE,Tenyésztési topikok, Hírek, Érdekességek hazai és nemzetközi kitenkintéssel. A tagásg regisztrációhoz kötött.

Hirdetés
Groomstuff

Groomstuff

Groomstuff - A természetesen ápolt kutyákért! Webáruház, natúr kutyakozmetikumok. Termékek: Pet Care Laboratories (PCL) - Professzionális szőrápolás Svédországból; Bokeberg - Emu olaj termékek; K9 Competition, Madan, Henne Pet Food. A GroomStuff Kft a legmagasabb minőségű termékeket kínálja vevőinek. Azoknak nyújt segítséget, akik hozzám hasonlóan nagy súlyt szeretnének fektetni a hétköznapi ápolásra, a természetes anyagokat tartalmazó kozmetikumok használatára és mindezért nem akarnak egy kisebb vagyont fizetni. Termékeinket mind a hobbi kutyatulajdonosok, mind a tenyésztők számára ajánljuk. Kozmetikumaink nem csodaszerek, de nem is titkos receptek. Természetes összetevőiknek köszönhetően mellékhatástól nem kell tartani. Használatukkal kutyáink bőre és szőre egészségesebb, szebb lesz, gazdáik legnagyobb örömére. Tapasztalataim alapján azt gondolom, a kutya szőrének és bőrének legelőször egészségesnek kell lennie és csak azután tudjuk előhozni belőle természetes szépségét. Ebben igyekszünk segíteni minden egyes kutyatulajdonosnak.

Gwynsel (UK)

Gwynsel (UK)

Susan Williams 1994 óta tart bullterriert. 2001-ben váltotta ki kennelnevét, mely tisztelgés szülei emléke előtt is (Gwyna és Selwyn). Első kutyája, egy Inferno lány: Shaydanick Sparkling Lady for Gwynsel volt, őt követte Shaydanick MrLoverman for Gwynsel, aki sajnos 2 évesen tragikus körülmények között pusztult el. Komolyabb kiállítási sikereket Cwmdulais Love Me Tonight at Gwynsel-el ért el.

Hamentashen (CZ)

Hamentashen (CZ)

Martina és Petr Urban 1994 óta ternyészt bullterriereket. A kis családi kennelben a négy öt bullterrier mellet még cseh terrierek is helyet kaptak. Az oldal érdekessége, a képregényszerű megjelenés, ahol az egyes menűpontokat izgalmasan egészíti ki ez a kis plussz.

Haziallat.hu

Haziallat.hu

Az oldalon regisztráció után, mint kennel (tenyésztő) is van mód hirdetni. Az árak és a felhozatal szempontjából, illetve tájékozódásképpen érdemes körbenézni, de a direkt vásárlást csak a hirdetés alapján nem ajánlom.

Heidentor (AT)

Heidentor (AT)

Tenyésztési hitvallásuk: testileg és lelkileg egészséges kutyák tenyésztése, akik nem ismerika félelmet, nyitottak mindenre és mindenkire, kíváncsiak és inteligensek, nem agresszívek, de tele vannak életerővel.

Hungária Bull Terrier Klub

Hungária Bull Terrier Klub

A klub abból a célból alakult, hogy Magyarországon a Standard Angol Bull Terrier és a Miniatűr Angol Bull Terrierek fajtagazdája legyen. A tenyésztést a fajta érdekeinek megfelelően képviselje, hogy Magyarországon megteremtődjön a fajta kultúrált tartása, tenyésztése. Feladatául tűzte ki, hogy a Miniatűr és Standard Bull terrier fajtákat népszerűsítse. A népszerűsítés mellett célul tűzte ki, a fajtával kapcsolatban kialakult előítéletek, tévhitek megváltoztatását.

Imperator (DE)

Imperator (DE)

Ezt a retro oldalt mindazok figyelmébe ajánlom, akik érdeklődnek a bullterrier tenyésztés történelme iránt. Sok régi, máshol nem vagy csak nehezen fellelhető fotót találunk kategóriákba rendezve. Az oldalt sajnos 2001 óta nem frissítik tovább.

Impulsive Bullterrier Kennel

Impulsive Bullterrier Kennel

Az Impulsive Bullterrier Kennel alapítója és tulajdonosa Kovács Gergely. Heves megye egy kis falujában, Feldebrőn él a menyasszonyávall, Egertől 20 km-re. Az 1990-es években találkozott először a bullterrier fajtával. Már akkor megfogota a szokatlan küllem, az erőteljes testfelépítés és a fajtára jellemző ívelt fejforma. A tenyésztésüket 2008-ban kezdte el. Legelső kutyája egy fehér szuka - Gigantic-Giant Iringó -, jó tenyészkutyának bizonyult. A kiállításokon az első sikereket Gigantic-Giant Leon nevű tricolor kan bullterrier kutyája hozta meg. Célja olyan bullterrierek tenyésztése, melyek küllemben a standardnak megfelelnek, egészségesek és a kiállításokon is helytállnak.

Tuti menü