Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bullterrier linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Independent - Magyar [4. oldal]
részletek »

Bullterrier képes leírás: Independent - Magyar [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: bullterrier.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 96 db
Independent Bullterrier Kennel

Independent Bullterrier Kennel

Korsós András és családja áll az Independent Bullterrier Kennel név mögött. 1999 óta foglalkoznak a fajtával, számos szép kiállítás eredményt tudhatnak magukénak. Legfőbb céljunknak tekintik, hogy a Tőlük származó kutyusok egészségesek legyenek, szerető gazdikhoz kerüljenek és ott éljék boldog bulli életüket.

International bullterrier forum

International bullterrier forum

A legnagyobb nemzetközi bullterrier fórum. Angol nyelvű, a böngészés vendégként is lehetséges, a tagság regisztrációhoz kötött. Rengeteg téma és hozzászólás olvasható. A fórumot pezsgő élet, jó hangulat és korrekt szakmaiság jellemzi.

Javarke (UK)

Javarke (UK)

Joy and Lee Pilkington 1994ben vásárolták első bullterrierjüket, akit házi kedvencként tartottak. 1995-ben vették az alapító szukájukat: Majico Air of Permanance. A kennel nevet 1996-ban regisztráltatták, az első alom 1997-ben született meg náluk. Sok igazán szép, fajtareprezentáns kutyát tenyésztettek eddig.

Képes Fajtaismertető

Képes Fajtaismertető

Egy hosszabb, jól illusztrált fajtaismertető a Bullterrierről magyarország legnagyobb online kutyás közösségi portáljáról, a kutya.hu-ról. A bulvársajtó és a tájékozatlan újságírók, hivatalnokok által is szított harcikutya ellenes kampány egyik fő áldozata az angol bullterrier - erre próál rácáfolnia cikk is!

Kilacabar (UK)

Kilacabar (UK)

A Kilacabar név valószínűleg ismerősen cseng talán még azoknak is, akik nem megszlott bullterrier rajongók. Chris Kilpatric napjain egyik legbefutotabb és legelismertebb tenyésztője, emelett nemzetközi szinen elismert fajtaspecialista bíró.

King Chars Bullterrier Kennel

King Chars Bullterrier Kennel

Csordás Attila 2003-ban akkori barátnőjével megvette első bullterrjüket egy fehér szukát Bonit akinek hihetetlen ragaszkodása, apportkészsége lenyűgözte. A kutya a kiállításokat is nagyon élvezte. 2008 év elején került hozzájuk Stella a Várpalota-menti kennelből. Az első alom 2009-ben született.

Knights of Darkness

Knights of Darkness

A Heves-megyei Káliban található kennel egyik fő célja, hogy megismertesse az emberekkel, hogy milyen is egy BULLTERRIER. Nagy Tamás és felesége aktív résztvevői a hazai és nemzetközi bullterrieres rendezvényeknek.

Kondibull Bullterrier Kennel

Kondibull Bullterrier Kennel

Kondás Gábor és Kondás Zsolt a Kondibull kennel tulajdonosai vagyunk. Szerencsen a zemplén kapujában élünk. Ezt a csodálatos fajtát 1994-ben egy debreceni cacib kutyakiállításon láttam meg, már akkor megfogott egyedi külseje és temperamentumos természete. Első bullterrierünket Hjch Pannonszépe Lupo-t (Steadfast Silverston von Bressendorff x Zodiak Magnum Baby Doll) 2005-ben a Pannonszépe kenneből vásároltuk. Vele kezdtünk el kiállításokra járni, ahol nagyon sok, a fajtát szerető emberrel ismerkedtem meg akik sok biztatással és tanáccsal segítettek bennünket: Csordás Attila (King Charles Kennel), Csehkis Balázs (Bullterrific Kennel), Nagy Tamás (Knights of Darknes Kennel). Második kutyánkat Nomen est Onen Amulett-et ( Dajan King of the Road x Pannonszépe La Luna) 2007-ben vásároltuk. Vele kezdtük meg a tenyésztést. Amulettet 2009-ben fedeztettük Yeckydoe's Gamin-al. A pároztatásból született kölykökkel akarjuk majd a tenyésztést tovább folytatni. Szeretnénk egészséges és temperamentumos kutyákat tenyészteni a fajtát kedvelők számára.

KutyaPoint

KutyaPoint

A KutyaPoint.hu weboldal azzal a céllal készült, hogy egyfajta kutyás közösség jöjjön létre, a kutyaszerető gazdik és kedvenceink között. Legyen szó, a kedvencek társkereséséről, fedeztetésről, kutyamenhelyek és kennelek kutyáiról, eladó kis kutyakölykökről, esetlegesen a gazdik társkereséséről, tapasztalat cseréről. Mert minden gazdinak a kutyája a legfontosabb, így ennek enged teret a KutyaPoint.hu kutyatárskereső portál. Regisztrálj, ismerkedj, tölts fel képeket, és szólj kutyás ismerőseidnek, hogy ki alakulhasson egy kellemes kutyás közösségi portál.

Hirdetés
Kutyatáp -  Petlap

Kutyatáp - Petlap

Webáruházunkban kutyák tartásához szükséges felszereléseket, kutyatáp, eledelek, táplálék kiegészítők továbbá ápoló eszközöket szereket és játékokat is kínálunk. Kedvenceink egészséges fejlődéséért és ápolásukhoz szükséges kiegészítők minden kutya számára. Heti akciós termékek és folyamatos újdonságok.

Ladányi Balázs jótékonysági akciója

Ladányi Balázs jótékonysági akciója

A magyar jégkorong-társadalom évek óta élen jár a jótékonysági akciókban. Eddig leginkább a rászorulókon segítettek a szervezők, ezúttal is így lesz, de kicsit másképp. A Ladányi Balázs által kitervelt gyűjtés célpontjai nem emberek, hanem kutyák. A válogatott csatár ötletét csapata, a Sapa Fehérvár AV19 is támogatja. 'Sokan tudják rólam, hogy gyermekkorom óta kutyaőrült vagyok - mondta blogunknak Ladányi Balázs. - Kedvenc kutyafajtám az angol bullterrier, van is egy ötéves példányom. Járok kiállításokra is, ott ismerkedtem meg a bullterrier-fajtamentőkkel. Felkértek, ismert sportolóként segítsem munkájukat. Úgy gondoltam, ha ezzel segíthetek, miért ne vállaljam. Szeretnék mással is hozzájárulni a programhoz, ezért gyűjtést szervezek részükre. Beszéltem Ocskay Gáborral, aki az ügy mellé állt, így két hazai EBEL-mérkőzésen kikerülnek az urnák a székesfehérvári jégcsarnokban: január 19-én a Medvescak és 22-én a Graz elleni találkozókon. Tudom, hogy mindenkit sok helyről bombáznak hasonló kérésekkel, ezért egyértelműsítem, nem nagy összegekre gondoltunk, hanem például az elfekvőben otthon lévő, vagy az éppen a zsebekben csörgő aprópénzre. Ez is jelentős hozzájárulás és segítség a bajba jutott állatoknak. Ezenkívül elárverezem az egyik válogatott mezemet, amelyben nemrég játszottam idehaza.'

Laureola's (AT)

Laureola's (AT)

A Lauerola története 1984-ben kezdődött, mikor Regina Bregenzer elkísérte egy barátját a Hauck Memorialra. 1985-ben belépett az Osztrák Bullterrier klubba, majd néhány éven belül sikeres tenyésztésbe kezdett. Az innen kikerült eddigi legsikeresebb kuyta: LAUREOLA'S BEQUEENA.

Llubpet (CZ)

Llubpet (CZ)

Petra Honsová bullterrier kennelje. Az oldal érdekessége a blogszerű elrendezés és a menűpontok kidolgozottsága. A készítők vették a fáradságot, hogy az alapadatokon túl, egyéb érdekességeket is megosszanak kutyáikról a látogatókkal.

Los Mochica Bullterrier Kennel

Los Mochica Bullterrier Kennel

A Los Mochica Bullterrier kennel tulajdonosa Horváth Zoltán, aki több évtizede foglalkozik kutyák tenyésztésével és kiképzésével. Mindemellett szép sikereket ért el nemzetközi megmérettetéseken is mind saját, mind az általa felkészített kutyákkal is. Horváth Zoltán jelenleg a Magyar Bullterrier Tenyésztők és Kedvelők Egyesületének elnöke.

Ma Che Bello (AT)

Ma Che Bello (AT)

A honlap jelenleg csak német nyelven elérhető. A Ma Che Bello kennelben eddig hat alom született. 2008 óta már a kiállításokon is találkozhatunk velük, habár a tulajdonosok vonzalma a fajta iránt 1992-ben kezdődött, egy Mephisto nevű bullterrierrel.

Magyar Bullterrier Tenyésztők és Kedvelők Egyesülete

Magyar Bullterrier Tenyésztők és Kedvelők Egyesülete

Az egyesület egyik célkitűzése a nyilvánossággal is megismertetni ezt a sokszor félreértelmezett fajtát, eloszlatni a tévhitet, hogy ez a fajta veszélyes. Szeretnénk megmutatni a bullterrier valódi arcát, bemutatni, hogy milyen lehet az élet egy igazi gyermek és emberszerető kutyával. Az MBTKE a bullterrier.tlap.hu médiapartnere.

Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesülete

Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesülete

Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesülete - Hungarian Kennel Club hivatalos honlapja. Innen érhetőek el a helyi szervezetek weblapjai, valamint hasznos információk a hazai kutyatenyésztéssel kapcsolatban.

Tuti menü