Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bullterrier linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: MBTKE.HU - Tricky [5. oldal]
részletek »

Bullterrier képes leírás: MBTKE.HU - Tricky [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: bullterrier.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 96 db
MBTKE.HU - Fóruma

MBTKE.HU - Fóruma

A Magyar Bullterrier Tenyésztők és Kedvelők Egyesületének (MBTKE) hivatalos fóruma minibull alfórummal. Magyar nyelvű, de többnyelvű commenteket is fogadnak. A tagság regisztrációhoz kötött. Témák: Tenyésztés, Tartás, Egészség, Kiállítások, Érdekességek.

Mighty Bulls (AT)

Mighty Bulls (AT)

A Mighty Bulls egy pici, családi kennel, ahol a kuyták napközben a kertben játszanak, míg este a kanapén elnyúlva élvezik a közös családi estéket. Sandra Zepke 1997-ben szeretett bele menthetetlenül a fajtába, amikor egy tullini shown meglátta az akkor 5 hónapos Savannah of Canterbury-t. Mindent megtett, hogy a kuyta hozzá kerüljön, és végül így lett Savannah kennelje alapító szukája.

Miló Viki új szerelme egy bullterrier

Miló Viki új szerelme egy bullterrier

Miló Viki új szerelme egy bullterrier Miló Viki szerelembe esett. No nem úgy, ahogy sokaknak az eszébe juthatna, hiszen Vikit egy kis apró élőlény bűvölte el, aki nem más, mint a Belfi névre hallgató bullterrier kölyök. Miló Viki: 'Mindig is nagyon szerettem az állatokat, különösen a kutyákért vagyok oda. Amíg versenyeztem, és utána kialakítottam a magam kis életét, nehezen tudtam volna elképzelni, hogy egy kiskutyáról is gondoskodjak. Úgy gondolom, hogy mára már felnőttem a feladathoz. Sokat gondolkodtam, milyen fajtát is válasszak, amikor az interneten ráakadtam a bullterrier történetére. Valószínűleg most felkapják néhányan a fejüket, mert még mindig azt hiszik erről fajtáról, hogy harci kutya. Ha ránézünk a képekre: így néz ki egy harci kutyus? Kerestem egy megbízható tenyésztőt, ugyanis sokat hallottam a szaporítás problémájáról Magyarországon, amit azért is elítélendőnek tartok, mert egy ilyen fajtiszta kiskutyának bizony számtalan, akár örökletes betegsége is lehet. Például határozottan megtiltottam a szüleimnek és barátaimnak, hogy megajándékozzanak egy ilyen kutyussal. Azt gondolom, aki hosszú távon gondolkodik, és akár később gyermek mellett is szeretné tartani a kutyusát, az saját maga válassza ki mind a fajtát, mind pedig a helyet, ahonnan azt megveszi.

Miniatűr Bullterrier Múzeum

Miniatűr Bullterrier Múzeum

Miniatűr Bullterrier Múzeum a weben. Bárki minibullja felkerülhet ebbe az ingyenes online katalógusba, ha küld a lap szerkesztőjének egy színes képet a saját kutyájáról, valamint a törzskönyvet és a tulajdonjogot igazoló papírokat. Remélhetőleg az oldal kiteljesedik a későbbiekben a fajta kedvelőinek hasznára és örömére.

Moonflower Bullterrier Kennel

Moonflower Bullterrier Kennel

A Moonflower Kennel számos jelentős hazai és nemzetközi sikert ért el kiállításokon az elmúlt években.Kovács László 1990 óta tenyészt Bullterriert. Bízík benne, hogy a tenyészetéből származó kutyák hosszú ideig sok kiállítási sikert, és örömöt adnak gazdáiknak.

Mr Arnold's Bullterrier Kennel

Mr Arnold's Bullterrier Kennel

A mesevilágot idéző igényes weboldalon mutatkozik be a Mr. Arnold's bullterrier és Sphynx kennel. A kennel tulajdonosa, Király Katalin 2000-ben ismerkedett meg a fatával Arnoldon, a tigriscsíkos bullterrier kanon keresztül, és elkötelezettsége a fajta iránt a mai napig töretlen.

Nemzetek tornája

Nemzetek tornája

2009. November 14-15-én a Hollandiai Nuland városkában minden a bullterrierekről szólt. A holland Bullterrier Klub kezdeményezésében minden évben megtartják a nemzetek tornáját, ahol az adott országok csoportként mérkőznek meg, hogy kiderüljön, melyik országban vannak a legszebb bullterrierek.

of Canterbury (AT)

of Canterbury (AT)

Leopold Hofmann a Standard Bullterrierek mellet Miniatűr bullterriert, Staffordshire Bullterriert és lovakat is tenyészt. Mindemellett veterán kiállító is. 2002 óta tenyészt.

Orio Nobilis (DE)

Orio Nobilis (DE)

Szintén egy retro oldal rengeteg egyedi bullterrier fotóval a 90-es évek környékéről. Különösen ajánlom a galériát és a linkek oldalt. A kennel tenyésztési jelmondata: mens sana in corpe sano - ép testben ép lélek.

Hirdetés
Pick A Bull (AT)

Pick A Bull (AT)

Andrea Heeberger saját bevallása szerint szerencsésnek érzi magát, hogy kutyák mellett nőhetett fel. Első bullterrierjét, Lolát 2002-ben vette, majd őt követte 2004-ben Viggo (Svéd import). 2004-ben érkezett színtén a kennelbe Cheeky, aki a híres Rock Top Sundance Kid lánya.

Rebelside Bullterrier

Rebelside Bullterrier

Hüse Attila harminc éve foglalkozik kutyákkal, első bullterrierjét 1989-ben vásárolta. A tenyésztést 2005-ben kezdte feleségével Juliannával. Céljuk egészséges, kiegyensúlyozott és elegáns bullyk tenyésztése. Minden kutyájuk rendelkezik az előírt szűrővizsgálatokkal.

Siradella (AT)

Siradella (AT)

Sylvia Dziba 10 éve tenyészt bullterriert. Az első bullit még 1975-ben látta egy mozifilmben, de a fajta megjelenése már akkor lenyűgözte. Később az állatmenhelyről fogadott örökbe egy Bonzo nevű kutyát, majd később -1994-ben- tenyésztésbe is kezdett Bryna nevű szukájával.

Sovereigns (DE)

Sovereigns (DE)

Már a beköszönő oldal is nagyon szimpatikus, mivel felhívja a figyelmet a bullterrier valódi karakterére és jellemére. Több figyelemreméltó és informatív dokumentumot és videót hivatkozik meg a site. Különös figyelmet érdemel a Stories (történetek) szekció!

Speaking Eyes Bullterrier Kennel

Speaking Eyes Bullterrier Kennel

Kovács Gyula 1994-ben kezdett bullterrierekkel foglalkozni. Első kutyája Alba-bull Exterminátor volt, majd őt követte Cherry és Alba-bull Ifor, akivel jelentős kiállítási sikereket ért el. Célja egészséges, jó temperamentumú kutyák tenyésztése, akik kiállításokon is megállják a helyüket.

Star of Bullywood (Izabull)

Star of Bullywood (Izabull)

Nagy Orsolya minibull kennelje. Kutyái: Bikató-parti Isabel és Bikató-part Fanni. Orsi 1995-óta foglalkozik a fajtával, emellett elismert handler. Kutyái kiváló eredményekkel szerepelnek mind a hazai, mind a nemzetközi kiállításokon. Honlapján a kutyái bemutatása mellet kiállítási naptárat is találunk.

The Joker Bull Terriers (DE)

The Joker Bull Terriers (DE)

Ismét egy elit bullterrier kennel, kiváló kutyákkal. A méltán világhírű The Joker kennel név hűen tükrözi az itt folyó munkát és annak minőségét. Ez az oldal minden bullterrier fannak kötelező! Cathie &Rudi Dettmar, a tulajdonosok elkötelezetten küzdenek a németországi harcikutya törvény eltörléséért/racionalizálásáért.

Tricky Bulls Mini Kennel

Tricky Bulls Mini Kennel

A flash alapokra építkező oldal színvilága és igényessége első pillanattól elkápráztatja az oda látogatót. A képgalériák, és a saját kutyák bemutatása mellett a látogató segítséget is kaphat, ha kutyavásárlásban töria fejét, mivel az oldal tulajdonosa jótanácsokkal látja el a "Miért mini bullt" alpontban".

Tuti menü