Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bullterrier linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Trojsky - Zempléni [6. oldal]
részletek »

Bullterrier képes leírás: Trojsky - Zempléni [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: bullterrier.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 96 db
Trojsky Kun (CZ)

Trojsky Kun (CZ)

Az oldal érdekessége, hogy a kölykök rovatnál, a kennel tulajdonosa megosztja velük az a receptúrát, amit a kölykök nevelése során használ. Ezek, túró, banán és beáztatott táp, valamint homeopátiás készítmények és cink, kén és foszfor tartalmú táplálékkiegészítők.

Ukusa (UK)

Ukusa (UK)

Gary és Andrea egy kutyakiállításon ismerkedtek meg, szeretetük a fajta iránt hozta össze őket. Alapító szukájuk: Kiss the Stars Over Kilacabar. Kennelnevük apropója származásuk, mivel Gary angol, Andrea pedig amerikai (UKUSA). a BULLTERRIER YEARBOOK (Bullterrier évkönyv) szerkesztői 2003 óta.

Vám-Rott Bullterrier Kennel

Vám-Rott Bullterrier Kennel

Vámos Ferencnek 15 éve foglalkozik kutyákkal. 8 évig rottweilereket tartott, innen ered a kennelnév is, amit aztán már nem változtatott meg a régmúlt szép emlékei miatt. Első eredményes bullterrierje Golden Bullet Lil Devil aki több CH cím tulajdonosa. Célja olyan bullterriert tenyészteni, aki kiegyensúlyozott, egészséges és küllemében a kiállításokon is helytáll.

Várpalota-menti Bullterrier Kennel

Várpalota-menti Bullterrier Kennel

Magyarország első Aranykoszorús Bullterrier Mestertenyésztője Gergó Bálint. A fajta iránti elkötelezettsége a '90-es évek elejére nyúlik vissza. Jelenleg számos minőségi angol import tenyészkutya található nálunk a saját tenyésztésű kutyáik mellett. A kennel tulajdonosainak célja megmutatni ennek a méltatlanul háttérbe szorított fajtának az igazi arcát, valamint erőteljes, egészséges, jó idegrendszerű bulli kölykök tenyésztése, akik igazi családtagként sok-sok örömet szereznek gazdáiknak Magyarországon és külföldön egyaránt.

Vaskuyta ajándéktárgyak

Vaskuyta ajándéktárgyak

A vaskutya kovácsoltvas kutyasziluetteket árul mind kül-, mind beltéri használatra.Termékskálájuk kiterjed a a virágtartó falikartól a sárkaparókon keresztül a postaládákig, de foglalkoznak még kennelekkel és kerítésekkel is. Igazán hiánypótló szolgáltatást nyújtanak a hazai piacon.

Vetsbullies (UK)

Vetsbullies (UK)

THE VET'S BULLIES (F.C.I). és VETSBULLIES (UK Kennel Club). A kennel alapítói, a Galla házaspár Romániából települtek át az Egyeült Királyságba 2007ben. Octavio és Larissa mindketten állatorvosok, és emellett fanatikus bullterrier rajongók is.

vom Kaiserstuhl (DE)

vom Kaiserstuhl (DE)

Többnyelvű, igényes oldal. A kennel Standard és Miniatűr bullterrierelet is tenyészt. Céljuk a standard figyelembevételével egészséges és barátságos kutyák kitenyésztése, akik megfelelnek a modernkori bullterrier imagenek.

vom Telgei (DE)

vom Telgei (DE)

A von Telgei kennel három évtizedes múltra tekint vissza. Az oldalt valószínűleg mér nem frissítik, de máshol nem, vagy nehezen fellelhető képeket találunk az oldalon, amiből süt a fajta iránti elkötelezettség és szeretet.

Whitepit (SK)

Whitepit (SK)

Sajnos a weboldal csak félig érhető el angolul, de a tulajdonosok magyar származásúak. Szilárd aktívan részt vesz a helyi és európai bullterrieres eseményeken. A szlovák klub tagja. A weblapon a menűpontok korrektül illusztráltak és betekintést nyerhetünk a kölyökkutyák felnevelésének mozzanataiba is.

Hirdetés
Willie és George S. Patton

Willie és George S. Patton

George Smith Patton (1885. november 11- 1945. december 21) Az Egyesült Államok szárazföldi haderejénél szolgáló tiszt, a leghíresebb szárazföldi alakulatot és hadsereget ő vezette tábornokként a 2. világháborúban. Szintén széles körben ismert volt az ellentmondásos és erős véleményeiről. Patton gyakran került bajba. Mindazonáltal, őt a nyilvánosság által melegen üdvözölték, amikor 1945 júniusában visszatért az Egyesült Államokhoz. Decemberben meghalt egy személygépkocsi-baleset-ben. Volt egy hűséges társa, egy fehér bullterrier, kinek a neve Willie. Mi sem bizonyítja ezt, mint rengeteg fénykép. Mindenhova magával vitte a kis Willie-t.

Zempléni Fighter Kennel

Zempléni Fighter Kennel

Zempléni Fighter Kennel Tenyésztési célom,hogy egészséges,mutatós,jó idegrendszerű,karakterisztikus jellegű kutyák éljenek új tulajdonosaikkal.Ebből a szempontból teljesen mindegy,hogy kiállításra járnak e a kutyákkal vagy csak kedvencnek tartják,mert csak egészséges kutya tud örömet szerezni s velünk családtagként élni. A tőlünk vásárolt kutyák tulajdonosaival (aki igényli) a kölyök elvitel után is tartjuk a kapcsolatot,mindenben a segítségükre vagyok,illetve más tenyésztők segítségét kérve megoldjuk az esetleges problémákat.Néhány Zempléni Fighter kutya gazdával már baráti kapcsolatba is kerültünk. Bízva abban,hogy esetleg Önt is a Zempléni Fighter kutyák tulajdonosaként köszöntök majd,baráti kézfogással: Petercsák Balázs

Tuti menü