Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Minibull Kennelek - Magyarország képes leírás - Bullterrier.tlap.hu
részletek »

Minibull Kennelek - Magyarország - Bullterrier.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bullterrier.tlap.hu » Minibull Kennelek - Magyarország
Keresés
Találatok száma - 4 db
Bikató-parti Minibull kennel

Bikató-parti Minibull kennel

Magyarország legkiemelkedőbb és legelismertebb miniatűr bullterrier kennel számos gyönyörű kutyával. Bagi Zsolt kutyáival számos rangos hazai és nemzetközi kiállításon szerepelnek kiemelkedő eredménnyel. Honlapja folyamatosan frissül újabb és újabb fotókkal és videókkal is.

Eger-vári Mini Kennel

Eger-vári Mini Kennel

"Felelős vagy mindazért, amit megszelídítettél" - ezzel az idézettel találja szemben magát a látogató az Eger-vári Minibull kennel honlapján. A beköszönő sorok is meggyőzőek, és szimpátiát keltenek még azokban is, akik csak most ismerkednek ezzel a felettébb szeretnivaló fajtával.

Star of Bullywood (Izabull)

Star of Bullywood (Izabull)

Nagy Orsolya minibull kennelje. Kutyái: Bikató-parti Isabel és Bikató-part Fanni. Orsi 1995-óta foglalkozik a fajtával, emellett elismert handler. Kutyái kiváló eredményekkel szerepelnek mind a hazai, mind a nemzetközi kiállításokon. Honlapján a kutyái bemutatása mellet kiállítási naptárat is találunk.

Tricky Bulls Mini Kennel

Tricky Bulls Mini Kennel

A flash alapokra építkező oldal színvilága és igényessége első pillanattól elkápráztatja az oda látogatót. A képgalériák, és a saját kutyák bemutatása mellett a látogató segítséget is kaphat, ha kutyavásárlásban töria fejét, mivel az oldal tulajdonosa jótanácsokkal látja el a "Miért mini bullt" alpontban".

Tuti menü